返回列表 发帖

[分享] 香港阿SIR...十年前第一刀

香港阿SIR...十年前的第一刀

6CM長刀痕
十年前的第一刀,,,,,當年某日,因為人手不足關係,得我一個人巡邏街上(不是第一次),因為當時經驗不足,,,,,,,,六合彩吾見我中頭獎,我只系一對一查身份證,我取該男子身份證在我手,我報999電台,,,,,,,,,,電台,警員12345,OVER,在XX街71便利店門外,(CHECK CODE 6一個)...*[CODE 6即是盤問]*身份證A123456(A),OVER,,,,,,跟住我個肚臍下右邊涼一涼,嘩,,,好痛,原來比該男子''拮左一刀'',,,,,,好多血,,,,,立即有市民比條長毛巾包住,即時按對講機''''救命制(全世界警察收到)''''''然後瞓在地上...............電台叫12345發生什麼事,,,,,我好大音聲講,,,我比人拮左一刀呀,,,,,,嘭嘭聲叫白車,,,,,,X你老母,,,,,,,,,,,,,!!!!!
現在要查證,,,,,,,,如果覺得可疑(距離兩尺) ,,,先生企系度吾好郁,,,,,,,飛你張身份證比我,,,,,,X你,,,,,,吾好X郁.......,,,,, .XZSDF(粗口),拮我果個坐監三年,然後叫監入面的人,,,,,早餐,午餐,晚餐,,,,招呼一下,,,,,,,,,,,,,
涼風有信,秋月無邊,虧我思嬌嘅情緒好比度日如年,雖則我唔係玉樹臨風,潇灑倜儻,但我有廣闊嘅胸襟,加強勁嘅臂彎,,,,,,,,

故仔都几精彩~你唔怕佢出边搵人睇住你咩~

回复 2# 874

我同CID,拍反黑幫忙,我又問''道友''=食4仔''的人,,,,,答案,,,,襲警,傷人,,,,三年監獄生活,,,,,,,,,,,,
涼風有信,秋月無邊,虧我思嬌嘅情緒好比度日如年,雖則我唔係玉樹臨風,潇灑倜儻,但我有廣闊嘅胸襟,加強勁嘅臂彎,,,,,,,,

站长提示 关闭

早期的115和360盘停止分享了!不要买哦!

360盘及老115网盘资源都关闭了分享了!目前只有新115盘及百度云盘还可以继续分享,大家注意!

查看